نوار راهبري
مناسبت ها
منو

إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ
انتخابات مظهر همبستگی ملی و اقتدار کشور و نظام ، و شرکت در آن، مایه ابهت و مصونیت کشور است. در این راستا بر همگان فرض است با هر نوع سلیقه و گرایشی در این کار گروهی شرکت کنند و با اتکا  به خردجمعی و دقت در گزینش اصلح نسبت به آینده میهن خویش با مسئولیت پذیری اقدام کنند.
شرکت تک‌تک افراد جامعه در انتخابات ، علاوه بر این که یک حق طبیعی و قانونی و تکلیفی اجتماعی و ملی است ، بلکه یک تکلیف شرعی اسلامی و الهی است که بر عهده تمامی ملت ایران است و پیروزی در امر برگزاری موفقیت‌آمیز، پرشور و گسترده انتخابات موفقیت و سربلندی برای نظام اسلامی است.
از این رو، دانشگاهیان دانشگاه پیام نور فسا به عنوان قشر علمی و فرهنگی و جوان جامعه، بر خود واجب می دانند  با مشارکت در انتخابات و حساسیت بر آینده ایران عزیز ، همراه با سایر اقشار ملت بزرگ ایران در انتخابات 29 اردیبهشت ماه 96 شرکت کنند  و با آگاهی سیاسی عزم ملی خود را به نمایش گذارند.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور فسا

تعداد كل بازديدهاي اين صفحه از ابتداي راه اندازي تا كنون: 77