نوار راهبري
مناسبت ها
منو

با حضور مقامات کشوری و لشکری؛
مراسم یاد بود دکتر دوگانی، معاون فقید حقوقی، امور مجلس و استانهای دانشگاه پیام نور برگزار شد

مراسم گرامیداشت دکتر دوگانی معاون فقید حقوقی، مجلس و استانهای دانشگاه پیام نور در محل مسجد امام رضا(ع) دانشگاه پیام نور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی امام جمعه موقت تهران در این مراسم با اشاره به دوران خدمت صادقانه و روحیه پرتلاش مرحوم دکتر دوگانی افزود: بی شک به گواه تمامی همکاران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مرحوم دکتر دوگانی در طول دوران خدمت خود، با اتکال به خدا و اعتماد بر او، تلاش وصف ناپذیر در انجام وظایف دااشت و خصایص ارزشمند اخلاقی، کمالات بارز رفتاری، تعهد ویژه نسبت به اسلام و انقلاب از دیگر ابعاد زندگی خالصلنه و صادقانه ایشان بود .
وی افزود : باور به مرگ موجب تغیرو دگرگونی در شاکله رفتاری انسان و عقیده و منش او خواهد بود .
شایان ذکر است در این مراسم جمع کثیری از نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی، معاونین وزرا، روسای دانشگاهها، ریاست، معاونین ، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور حضور داشتند .

تعداد كل بازديدهاي اين صفحه از ابتداي راه اندازي تا كنون: 106