نوار راهبري
منو

پیام رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت روز دانشجو
دکتر زمانی در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت
.در متن پیام رئیس دانشگاه پیام نور آمده است:
شانزدهم آذرماه و روز دانشجو؛ فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت انقلابی دانشجویانی است که با آگاهی و بصیرت
در مقابل زورگویی های مستکبرین و سلطه خواهان ایستادگی کرده و برای استقلال، آزادی و استقرار نظام مردم سالار جانانه دفاع کردند.
بدون شک دانشجویان کشور، به عنوان قشری تاثیرگذار، همواره نقش مهمی را در آگاهی بخشی، بصیرت افزایی و ایجاد شور و شعور انقلابی ایفا کرده اند و امروز نیز می توانند گام های محکم و استواری را در راه توسعه و پیشرفت کشور در تمامی عرصه ها و برون رفت از چالش های موجود بردارند.
اینجانب به نوبه خود، ضمن گرامیداشت روز دانشجو، خدمات و فداکاری‌های اساتید، دانشجویان و نخبگان کشور را ارج نهاده و فرارسیدن این روز بزرگ را به همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز کشور به ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور تبریک عرض می نمایم. امید که با همت و تلاش شایسته دانشجویان کشور بتوانیم زمینه ساز توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور باشیم .

تعداد كل بازديدهاي اين صفحه از ابتداي راه اندازي تا كنون: 449