دوشنبه 26 شهریور 1397 پاسخ به سوالات در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی
سوالاتی متداول پذیرفته شدگان به همراه پاسخ کارشناس مربوطه در این قسمت ارائه می گردد در صورتی که سوال شما در این موارد وجود نداشت می توانید از طریق تماس تلفنی با دانشگاه و یا طرح سوال در سایت به آن پاسخ داده خواهد شد.آدرس ما در ایتا ، سروش و گپ @fasapnu
سوالات و پاسخ آنها:
1-فردی که در رشته انتخابی دانشگاه قبول شده و مدرک پیش دانشگاهی وی بهمن ماه آماده می گردد برای ثبت نام چه مراحلی طی کند؟
پاسخ: ثبت نام به صورت غیر حضوری انجام دهد و بجای مدرک پیش دانشگاهی مدرک دیپلم را آپلود نماید.در زمان ثبت نام حضوری به کارشناس مربوطه این مسئله را بازگو نماید.

2-فردی که مدرک پیش دانشگاهی وی بهمن ماه آماده می شود آیا جهت ثبت نام تاییدیه تحصیلی تهیه نماید؟
خیر .تاییدیه تحصیلی بهمن ماه تهیه نماید و در حال حاضر مدرک دیگری بجای آن در سلیت بارگزاری کند.