یکشنبه 27 مهر 1399 قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی بدون آزمون دانشگاه پیام نور جزئيات ثبت نام پذيرفته شدگان بدون آزمون کارشناسي مراکز وواحدهاي پيام نور استان فارس

ضمن تبریک پذيرش شما دردانشگاه پیام نور توجه شما را به مسایل زیر جلب می نماییم.
بنا به تدابیر ستاد ملی مبارزه با کرونا به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از تجمع متقاضیان ، نحوه ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان به صورت غیرحضوری مي باشد که  زمان دقيق آن بزودي علاوه بر درج در سايت هاي دانشگاه و شبکه هاي اجتماعي، از طريق پيامک نيز به دانشجو اعلام می شود.
*در حال حاضر نیاز به مراجعه حضوری به دانشگاه پیام نور نیست.*
ليست شماره تماس جهت راهنمایی و مشاوره  به تفکيک هر مرکز/واحد :
07153339523
 داوطلبین عزیز همچنين می توانند سوالات خود را در ساعت اداری به شماره واتس آپ مرکز قبولي خود (
07153339523) ارسال نمایند.

*مدارک مورنیاز برای ثبت نام غیر حضوری*

عکس از صفحه اول و توضیحات شناسنامه،  کارت ملی(پشت و رو)
مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید (3-3-6) یا دیپلم نظام سالی واحدی به همراه مدرک پیش دانشگاهی(پذیرفته شدگان فاقد مدارک فوق می توانند مدرک کاردانی یا دیپلم ۱۲ ساله نظام قدیم ارائه دهند)
مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه اقایان)
مدارک فوق مي بايست با  حجم حداکثر ۲۵۰کیلوبایت تهیه و در هنگام ثبت نام (تاریخ آن اعلام می شود) در سایت گلستان به آدرس   reg.pnu.ac.ir بارگذاری شود. جزئيات کامل در زمان ثبت نام اعلام مي شود.

*نحوه برگزاری کلاسها*
با توجه به شیوع کرونا آموزش دروس نظری در دانشگاه پیام نور به صورت الکترونیک و دروس عملی با حفظ پروتکل ها و درصورت موافقت ستادهای کرونای استانی برگزار خواهد شد.

*وام های دانشجویی*

-تمامی پذیرفته شدگان می توانند ضمن ثبت نام در دانشگاه از کلیه تسهیلات مالی از جمله وام قرض الحسنه شهریه صندوق رفاه دانشجویی (بازپرداخت پس از فارغ التحصیلی)، تسهیلات وام ۲۰۰ میلیون ریالی قرض الحسنه با کارمزد 4/1 درصد و تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریالی خرید گوشی هوشمند و تبلت با کارمزد2 تا4 درصد بهره مند شود.
-شهریه فرزندان شهدا و همچنین فرزندان جانبازان عزيز بالای ۲۵ درصد از طریق بنیاد شهیدو امورايثارگران پرداخت خواهد شد.

*تغییر رشته*

-داوطلبینی که درخواست تغییر رشته دارند می توانند پس از یک ترم و گذراندن ۱۲ واحد با کسب معدل حداقل ۱۲ از نيمسال دوم درخواست تغيير رشته دهند.

*درخواست مهمانی*
اگر چه درحال حاضر به دليل شرايط کرونا کليه کلاسها و آزمون ها به صورت الکترونيکي است، درعين حال براساس ضوابط و قوانين آموزشي دانشگاه، امکان مهمان شدن به ساير مراکز وواحدها براي دانشجويان در تمام شهرهاي فارس در طول دوران تحصيل وجود دارد. ضمن اينکه دانشجو درصورت قبولي در شهر ديگر، مي تواند نزديک ترين دانشگاه پيام نور به محل سکونت خود را به عنوان محل برگزاري آزمون پايان ترم انتخاب کند.

*ثبت نام درمرحله تکمیل ظرفیت*
داوطلبینی که در ثبت نام براساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور قبول نشده اند، می توانند در مرحله تکمیل ظرفیت دوباره ثبت نام کنند (احتمالا در اواخر آبان ماه).

*آشنایی با  سایت های مورد نیاز دانشجویان*
خبرگزاری دانشگاه پیام نور https://upna.ir/
پورتال  پیام نور کشور :    pnu.ac.ir
سامانه جامع آموزشی گلستان reg.pnu.ac.ir  (جهت امور ثبت نام غیر حضوری ،انتخاب واحد ،حذف و اضافه  ،پرداخت شهریه ،مشاهده نمرات و سایر امور آموزشی )
سایت دانشگاه  پیام نور استان  فارس :   fars.pnu.ac.ir   (جهت دریافت آخرین اخبار ،اطلاعیه دانشگاه پیام نور استان فارس به این سایت مراجعه نمایید .)

*عضويت در شبکه هاي اجتماعي دانشگاه:*
yun.ir/dupty1

جهت دریافت لیست ارائه دروس و وضعیت منابع درسی به آدرس زیر مراجعه نمایید :

پورتال دانشگاه پیام نور کشور( pnu.ac.ir)پایین صفحه سایت بخش آموزش    ←برنامه ریزی اموزشی    ← لیست ارائه دروس و وضعیت منبع درسی سال تحصیلی 1400-1399 انتخاب دانشکده و رشته مورد نظر