چهارشنبه 26 خرداد 1400 بیانیه دانشگاه پیام نور فسا در آستانه انتخابات 1400 دانشگاهیان دانشگاه پیام نور فسا در آستانه ی انتخابات با انتشار بیانیه ای اعلام داشتند:

انتخابات تبلور مشارکت همه جانبه مردم عزیز در تعیین  سرنوشت خود و تجلی حضور آگاهانه ملت بزرگوار در صحنه و خلق حماسه ملی است .مشارکت مردم غیور ایران اسلامی در عرصه‌ انتخابات،  یانگر بیداری ، هوشیاری و علاقه به تعیین سرنوشت خود و ایران اسلامی می باشد و مسلما عزت ملی با حضور آگاهانه و فعال مردم ایران اسلامی نمود پیدا خواهد کرد .

در آستانه برگزاری انتخابات 1400 همچون دوره های قبل دشمنان و فتنه گران برای کمرنگ کردن مشارکت مردم در عرصه انتخابات در تلاشند ، غافل از اینکه  مردم عزیز کشورمان با این حق اجتماعی خویش به‌خوبی آشنا بوده و همواره قدردان خون پاک شهدای این مرزو بوم هستند  و با بصیرت و آگاهی،  غرض ورزی های دشمنان را خنثی کرده و خواهند کرد.
اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور فسا با علم به نقش تاثیر گذار دانشگاهیان در انتخابات پیش رو ، اعلام میدارند ضمن حضور در پای صندوق های رأی بار دیگر با صلابت تر از همیشه در راه حفظ ارزش های انقلاب و استقلال و آزادی جمهوری اسلامی ایران گام خواهند برداشت  و از آحاد مردم نیز دعوت میکنند بار دیگر  عظمت و اقتدار خود را به سایر ملت ها و به خصوص استکبار جهانی نشان داده و با ادای تکلیف شرعی ، قانونی و ملی خود همچون قبل دشمنان و توطئه گران  را  نا امید سازند.
انشاالله
روابط عمومی دانشگاه پیام نور فسا