• کنتراست

  • ساعت : ۱۹:۱۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۳/۲۹ 
پیام رئیس دانشگاه پیام نور در پی شهادت چهار دانشجو و دانش آموخته در حملات رژیم صهیونیستی
با درود و احترام به جان‌های پاکی که سبکبال پرکشیدند و ملکوتی و ابدی شدند.

بسم الله الرحمن الرحیم

«‌هنالک ابتُلی المُومنون و زُلزِلوا زِلزالا شدیدا»

با درود و احترام به جان‌های پاکی که سبکبال پرکشیدند و ملکوتی و ابدی شدند.

عروج دانشجویان شهیدمان؛ روح الله گیاه دوست آرانی، دانش آموخته مرکز آران و بیدگل استان اصفهان،‌ محسن زائری امیرانی، دانش آموخته مرکز اردستان استان اصفهان، سید ابوالفضل اجتهد، دانش آموخته مرکز نطنز استان اصفهان و شهید بهمن طاهری طلاوری دانشجوی حقوق مرکز باغملک استان خوزستان، آن هم از نوع والاترین نوع سفر ابدی یعنی شهادت، و آن نیز در یک هجمه ناجوانمردانه و‌ نابخردانه؛ امری است دشوار که تحمل آن جز با مدد دست حق و التجا به کلام حضرت دوست میسور نیست که «ما ز بالاییم و بالا می رویم».

دانشگاه معظَم پیام نور با تمام وجود در کنار جامعه علمی و فرهنگی کشور از این «اتفاق سرد و‌ زرد» که شکوفه‌های سبز خویش را اکنون در کنار خویش ندارد؛ متاثر است و در این آزمون دشوار خود را صاحب رسالت بزرگ می بیند و می داند. 

بدین مناسبت شهادت دُردانه های خویش را به خانواده بزرگ پیام نور به ویژه شما که در این حادثه در مقام ابتلا هستید؛ تبریک و تسلیت عرض می کند و یقین دارد و‌ امیدوارست به اینکه خون این گل‌های خونین، دست تطاول گردنکشان و‌ خواب آشفته بیگانگان را آشفته‌تر خواهد گردانید.

دکتر محمد هادی امین ناجی 

رئیس دانشگاه پیام نور

امتیاز :  ۴/۶۰ |  مجموع :  ۵

برچسب ها

    6.1.18.0
    V6.1.18.0