1397/6/14 چهارشنبه

دکتر زمانی در پیامی درگذشت دکتر محمد حسن دوگانی را تسلیت گفت
متن پیام بدین شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
خبر ناگهانی و تکان دهنده درگذشت زنده یاد دکتر محمد حسن دوگانی معاون حقوقی، مجلس و امور استانهای دانشگاه پیام نور موجب تالم و تاثر فراوان شد.
ضایعه درگذشت این عزیز چنان سنگین و جانسوز است که به سختی به باور می نشیند ولی در برابر تقدیر الهی چاره ای جز تسلیم و رضا نیست.
خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور داغدار برادری گرانقدر است که منشا خدمات بسیار ارزنده ای برای این دانشگاه بود.
اینجانب به نمایندگی از خانواده پیام نور ضمن ابراز همدردی، این ضایعه تاسف بار را به خانواده محترم دکتر دوگانی و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن عزیز سفر کرده رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسالت دارم.