1397/9/15 پنجشنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت روز دانشجو

پیام رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت روز دانشجو
دکتر زمانی در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت
.در متن پیام رئیس دانشگاه پیام نور آمده است:
شانزدهم آذرماه و روز دانشجو؛ فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت انقلابی دانشجویانی است که با آگاهی و بصیرت
در مقابل زورگویی های مستکبرین و سلطه خواهان ایستادگی کرده و برای استقلال، آزادی و استقرار نظام مردم سالار جانانه دفاع کردند.
بدون شک دانشجویان کشور، به عنوان قشری تاثیرگذار، همواره نقش مهمی را در آگاهی بخشی، بصیرت افزایی و ایجاد شور و شعور انقلابی ایفا کرده اند و امروز نیز می توانند گام های محکم و استواری را در راه توسعه و پیشرفت کشور در تمامی عرصه ها و برون رفت از چالش های موجود بردارند.
اینجانب به نوبه خود، ضمن گرامیداشت روز دانشجو، خدمات و فداکاری‌های اساتید، دانشجویان و نخبگان کشور را ارج نهاده و فرارسیدن این روز بزرگ را به همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز کشور به ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور تبریک عرض می نمایم. امید که با همت و تلاش شایسته دانشجویان کشور بتوانیم زمینه ساز توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور باشیم .