1402/4/14 چهارشنبه
برگزاری کنکور سراسری در دانشگاه پیام نور فسا
تعدادي از داوطلبان مرحله دوم كنكور سراسري 1402 در دانشگاه پيام نور فسا به رقابت پرداختند

تعدادي از داوطلبان مرحله دوم  كنكور سراسري 1402 در دانشگاه پيام نور فسا به رقابت پرداختند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شیراز تعداد  180 نفر از داوطلبان  رشته ریاضی فیزیک  اين شهرستان روز چهارشنبه 14 تیرماه  با حضور در دانشگاه پيام نور فسا به رقابت علمي مرحله دوم کنکور سراسری  پرداختند.
 دکتر شرفی رئیس دانشگاه پیام نور شیراز در این خصوص اظهار داشت : این مرحله از آزمون با یاری خدا و تلاش کارکنان این مرکز  به صورت منظم و مطلوب برگزار گردید.  وی  یاد آور شد  در راستای  جذب و پذیرش  دانشجو در دانشگاهها ، دانشگاه پيام نور فسا نیز در 21 رشته پذيرش دانشجو خواهد داشت. داوطلباني كه موفق به شركت در اين آزمون نشده و يا در رشته مورد نظر خود پذيرفته نشوند مي توانند در پذيرش بدون آزمون اين دانشگاه كه ثبت نام آن در مرداد ماه آغاز مي شود شركت نمايند.
قابل ذكر است طبق اعلام سازمان سنجش  نتايج اوليه كنكورسراسری  در مرداد ماه اعلام خواهد شد.