1402/9/16 پنجشنبه
دور همی دخترانه هانیل به مناسبت روز دانشجو
به مناسبت 16 آذر و روز دانشجو مراسم جشنی با حضور دختران دانشجو در دانشگاه پیام نور فسا برگزار شد.

دور همی دخترانه  هانیل به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور فسا
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور فسا، این جشن  تحت  عنوان دور همی هانیل به میزبانی دانشگاه پیام نور فسا  با حضور جمعی از دانشجویان دختر از دانشگاههای پیام نور و آزاد شهرستان در سالن اجتماعات دانشگاه  برگز شد. عبدالهی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان فسا در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو ، رسالت دانشجویان را در  حفظ آگاهی و بصیرت  یادآور شد و نقش دختران و زنان جامعه علی الخصوص را بسیار ویژه و برجسته برشمرد و اظهار داشت زنان و دختران ما با بهرهمندی از بصیرت و درایت، در هدایتگری جامعه بهسوی فضیلت، کمال و اخلاق دینی، نقش اثرگذاری دارند.
گفتنی است این مراسم  به همت دانشجویان فعال بسیج دانشجویی و با اجرای  برنامه های شاد از جمله موسیقی ، اجرای طنز، برگزاری مسابقه و غیره همراه بود.